середа, 17 квітня 2013 р.

Реколекції у Східниці – духовно, весело, драйвово!


Той вміє добре працювати, хто вміє й гарно відпочивати! Правило життя, яке працює на всі 100%! Адже справді якісний відпочинок допомагає відірватись від буденних справ і шалених темпів життя, набратись сили й наснаги, оглянутись навколо і зрозуміти просту істину – ми створенні для того, щоб бути щасливими!

Саме у такому дусі і відбулись молодіжні реколекції у Східниці 12-14 квітня. У них взяли участь понад 30 чоловік, зокрема, члени спільнот Ольги та Єлизавети і Благовіщення Пресвятої Богородиці. Реколекції поєднали у собі три основних компоненти: духовний розвиток, дружню атмосферу та активний фізичний відпочинок.

Оскільки цей рік у Церкві присвячений вірі, то основними темами реколекцій стали місце та роль Ісуса Христа у нашому житті, віра та довіра до Нього, святість на щодень. Учасники мали можливість поділитись досвідом - як впустити Бога у власне серце і життя. Кожного ранку  відбувалась сповідь і Божественна літургія.

Вільний час включав у себе співи, гру на гітарі, колективне приготування їжі, можливість прогулятись мальовничими вуличками гірського містечка чи поспілкуватись з духівником.







Третя складова була не менш захоплююча – організатори підготували похід у басейн та можливість попаритись у сауні.

Спасибі за гарне проведення часу, духовну підзарядку і позитивні емоції.



Христина Жидецька



p.s. Запрошуємо молодь віком від 14 років на РЕЗУМ!!!

Більше фотографій можна переглянути тут

1 коментар:

  1. Гостиница АГАТ (3D Панорама) - современная комфортабельная гостиница, подходящая как для семейного отдыха, так и для делового и спортивного туризма, расположенная на Пионерском проспекте, который славится чистотой, тишиной и близостью к морю. Гостиница АГАТ находится рядом с новым дельфинарием, океанариумом и пингвинарием, в дельфинарии осуществляется программа реабилитации детей с различными нарушениями развития при помощи уникального метода дельфинотерапии. http://hotelagat.ru/

    ВідповістиВидалити