пʼятниця, 8 лютого 2013 р.

Любов чи закоханість?!


Сьогодні, 8 лютого відбулася чергова релігійна зустріч з молоддю (РЕЗУМ). Цього разу ми обговорили одне з актуальних молодіжних питань - відносини між хлопцем і дівчиною.

Розгортаючи тему оманливих пропозицій постмодерного суспільства, особливої уваги заслуговує гостра і болюча, але притрушена пухнастим снігом, проблема побачень.


Побачення, які за своєю природою мали би означати дещо глибший вимір стосунків між хлопцями та дівчатами, у сучасному розумінні більше схожі на несерйозну гру. Вони стали наче невід’ємною частиною життя підлітків. Зустрічі та розлучення відбуваються із шаленою швидкістю. Зайти у серце иншої людини стало немовби зайти до маршрутки… проїхати одну зупинку і вийти… а згодом зайти у иншу «маршрутку»... Людина сприймається як предмет, який можна взяти, коли захочеться і зробити з ним все, що захочеться. Обираючи з ким зустрічатися, ми по-суті обираємо людину, з якою хочемо прожити все життя, з якою готові розділяти усе – радість і смуток, працю і відпочинок, виховання дітей. Отже це є дуже серйозний вибір, який слід робити свідомо і обдумано.

На даній зустрічі ми вчилися, як відрізнити любов від закоханості. Спробували знайти вдмінності між світською і Божою моделлю відносин. Продовження  - наступного разу! Запрошуємо! Детальніше читайте у блозі  http://rezum.blogspot.com/


Немає коментарів:

Дописати коментар