вівторок, 9 квітня 2013 р.

Рука допомоги до ближнього


Огляньмось навколо – хто є біля нас? Щодня численні потоки людей проминають одні повз одних, повністю занурені у свої плани та здобутки, клопоти і мрії… Сучасний світ, шалена швидкість, часу обмаль, якого так катастрофічно не вистарчає, але… можливо серед цієї динаміки хтось просто мовчки потребує нашої допомоги?

Вчора, 8 квітня, відбулась уже традиційна понеділкова благодійна зустріч малозабезпечених та безхатченків. Вона проводиться щотижня о 20.00 з ініціативи християнської молоді у приміщенні «Світлиці», що поблизу храму Свв. Ольги та Єлизавети.


Все розпочинається із спільної молитви, після якої молоді волонтери роздають приготовану їжу та чай. Проте основна мета заходу - не лише підкріпити людей фізично, але й дати їм духовну їжу, показати справжню ціль і багатство кожного життя. Тому опісля трапези відбуваються покази коротких роликів про взаємодопомогу і добро, працю і наполегливість, довіру до Бога та любов, тобто тих цінностей, які повинні бути основними орієнтирами для кожного християнина. Завершується зустріч настановою та словами священнослужителя.

І варто відзначити, що ця акція вже має свої результати! Функціонуючи з осені на сьогоднішній день уже кілька людей знайшли роботу і вийшли із такого способу життя.

Допомогти цим людям також може кожен із нас! Опитавши потребуючих, організатори склали список необхідних речей: одягу та взуття, які насправді є для них потрібними. Прошу контактувати з відповідальною особою за тел: 096 473 6543 (Оксана).

P.S. “Коли голодному ти віддаси хліб твій, наситиш пригніченого душу, тоді засяє твоє світло у пітьмі, тьма твоя буде немов південь» (Ісая 58, 10)

Христина Жидецька



Немає коментарів:

Дописати коментар